Afspraak maken

Aanbod

Als ondernemer weet je graag waar je aan toe bent. Alles op de rit, zodat jij je kunt focussen op waar het echt om draait: het telen van jouw product. Warmtebedrijf Westland brengt rust in de energiekosten, met tarieven die niet zijn niet gekoppeld aan de gasindex. Wij zorgen dat er écht iets te kiezen valt en leveren een duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar alternatief. De basis voor het telen van de toekomst, binnenkort beschikbaar voor de Westlandse glastuinbouw.

Onze contracten hebben een looptijd van één, vijf, tien of vijftien jaar. En omdat een aansluiting op ons netwerk op alle gebruikelijke systemen in de glastuinbouw past, zijn grote investeringen vooraf niet nodig. Zo kan de Westlandse glastuinbouwsector zich bezighouden met de groei van zijn teelten in plaats van het organiseren van energie. Wij geloven dat dit de weg is naar een toekomstklaar Greenport Westland. Glas zonder gas, energie zonder zorgen.

Continue levering, vaste prijs
Producten
Warmte
Warmte
In 2021 wordt vanuit de Rotterdamse haven gestart met de aanleg van het warmtenetwerk, om van zuid naar noord de Westlandse bedrijven aan te sluiten.
CO2
CO2
Via ons netwerk transporteren we ook zuivere CO2. De CO2 wordt afgevangen bij de industrie in de haven en naar de Westlandse glastuinbouw gebracht.
Gietwater
Gietwater
Niet elk bedrijf heeft een eigen bron; daarom leveren wij ook gietwater.
Glasvezel
Glasvezel
Als we dan toch leidingen trekken, leggen we meteen glasvezel mee. Een enorme snelheidstoename, zeker voor de buitengebieden die nu afhankelijk zijn van coax of 4G.